Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
fredag 4. juni 2010


Denne uken fikk Bipper den gode nyheten om at Innovasjon Norge (IN) har valgt å støtte oss med hele 7.5 MNOK. Slike summer deles sjelden ut fra IN.

Siden sommeren 2009 har Bipper jobbet sammen med Motorola og en Europeisk operatør i utviklingen av Bipper for både Motorola’s tynne sim-kort og vanlige operatør simkort. Nå har Bipper fått innvilget en såkalt IFU kontrakt med Innovasjon Norge. Forsknings- og utviklingskontrakter gis små eller mellomstore bedrifter som har inngått ett målrettet samarbeid med store bedrifter i Norge eller utlandet. I Bipper sitt tilfelle baseres støtten seg på kontrakten med Motorola – en nyhet som ble sluppet tidligere i vår.

Innovasjon Norge har siden svært tidlig fase støttet gründer Silje Vallestad og hennes arbeid med å utvikle en trygghetsløsning for barns mobiltelefoner. ”Jeg er utrolig glad for at Innovasjon Norge har så stor tro på Bipper. De har støttet oss hele veien, og jeg setter enorm pris på deres engasjement!”, sier Vallestad.

Innovasjon Norge er særlig opptatt av at et IFU-prosjekt skal gi muligheter for internasjonalisering, og Bipper’s to internasjonale partnere er således viktig for den støtten selskapet er tildelt. Totalt mottar Bipper 4,5 millioner kroner i tilskudd gjennom en industriell forsknings- og utviklingskontrakt, 1,5 millioner kroner i landsdekkende innovasjonslån, og skattefunn på omtrent 1,5 millioner kroner brutto.

"Innovasjon Norge synes det er svært spennende å bidra til at Bipper får lansert sin ide både nasjonalt og internasjonalt. Bipper har utviklet en mobilløsning som gjør mobilbruken tryggere for barn. Løsningen har høy innovasjonshøyde og stort markedspotensiale både nasjonalt og internasjonalt. Gründeren, Silje Vallestad, viser stor gjennomføringsevne og hun tiltrekker seg også nødvendig og tilstrekkelig kompetanse  og ressurser. Vi gleder oss til å følge prossessen videre," uttaler dir. i Innovasjon Norge, Nina Broch Mathisen.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails